Penthouse cu vedere panoramica catre parc si Lacul Floreasca

Bucuresti
8.000 € / luna
1.800.000 €
De inchiriat 360mp 2Bai 4Camere 2Loc de parcare

Facilitati

Alte spații: Boxă la subsol, Lift Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Bucătărie închisă, Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată Contorizare: Apometre, Contor căldură, Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Duș exterior, Frigider, Hotă, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase, Șemineu, Sistem de alarmă, TV Dotări imobil: Interfon, Pază permanentă, Supraveghere video, Telecomandă poartă garaj, Videointerfon, Wireless Ferestre: Ferestre aluminiu, Geamuri cu protecție UV, Geamuri tripan Izolații termice: Izolație exterioară, Izolație interioară Mobilat: Mobilat complet, Mobilat lux Parcare: Garaj subteran Pereți: Pereți piatră naturală, Vopsea lavabilă Podele: Podele piatră naturală Priveliște: Vedere panoramică, Vedere spre lac Rulouri / Obloane: Rulouri / obloane aluminiu Sistem încălzire: Încălzire prin pardoseală Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Ușă intrare: Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Housemann va propune spre vizionare un Penthouse cu vedere catre Lacul Floreasca.
Apartamentul este unicat, beneficiind de un design interior si de o echipare de exceptie.
Situat la ultimul etaj al unui imobil exclusivist, apartamentul se distinge printr-o atmosfera calda si rafinata.

La intrarea in apartament esti intampinat de livingul generos, mobilat modern cu piese de exceptie, de la producatori de top din Italia, precum Baxter si Minotti. Atmosfera este completata de sistemul audio – video Bang and Olufsen precum si de obiectele de iluminat de la Castellani & Smith.

Zona de dining este un loc cu adevarat special, luminile ambientale creeaza un spatiu intim, de unde poti admira colectia de vinuri alese si terasa.
Terasa cu vedere catre lacul Floreasca a fost conceputa ca un spatiu de relaxare. Terasa are o zona de lounge cu semineu, multa verdeata si o fantana cu apa curgatoare. Piesele de mobilier au un design modern, semnat Paola Lenti.

Bucataria este spatioasa si se afla langa zona de dining si terasa, fiind dotata complet cu echipamente marca Miele.

Dormitorul matrimonial are vedere catre parc si este amenajat modern cu zona de dressing si baie proprie, finisata cu piatra naturala si obiecte sanitare Antonio Lupi si Gessi Goccia.
Apartamentul mai are 2 dormitoare pentru copii, amenajate cu mobilier la comanda, inca o baie, dressing si spatii de depozitare.

Din punct de vedere tehnic, apartamentul beneficiaza de un sistem de climatizare propriu de la Daikin, incalzire in pardoseala, izolatie fonica profesionala atat in pardoseala cat si in tavan, creand astfel un spatiu cu adevarat intim si placut.
La subsolul cladirii se afla 2 locuri de parcare si o boxa pentru depozitare.

Locatia si calitatea imobilului, spatiile generos amenajate cu multa atentie si bun gust, vederea panoramica asupra parcului si a lacului Floreasca face ca acest apartament sa fie una dintre cele mai speciale proprietati din Bucuresti.

Localizare

Proprietati similare