Vila moderna cu vedere la padure

Otopeni
850.000 €
De vanzare 590mp 3Bai 6Camere

Facilitati

Alte spații: Grădină Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Parchet Dotări: Aer condiționat Dotări imobil: Acoperiș, Interfon IT&C: Internet, Telefon Mobilat: Nemobilat Sistem încălzire: Încălzire prin pardoseală Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz

Descrierea proprietatii

HouseMann Properties va prezinta o proprietate speciala situata in Otopeni cu vedere la padure.
Amplasata pe o stada larga si cu acces rapid care DN1, vila este construita pe un teren de aproximativ 1.400 mp si este desfasutara pe P+1+M. Proprietatea este caracterizata print-o arhitectura moderna, folosinudu-se materiale si tehnologii de constructie de ultima generatie, precum fatada ventilata sau sistem Smart Home. Compartimentarea a tinut cont de un stil de viata activ avand suprafete generoase atat in zona locuibila cat si a teraselor, imobilul avand peste 320 mp utili impartiti in zona de living, bucatarie si dining, 3 dormitoare, 3 bai, spalatorie, precum si un spatiu de relaxare spectaculos situat la mansarda cu deschidere catre 2 terase.
Un avantaj al acestei proprietati il reprezinta faptul ca inca nu a fost finisata la interior, viitorii proprietari avand posibilitatea sa-si amenajeze spatiul dupa propriile dorinte.
Proprietatea mai despune si de o casa de oaspeti de aproximativ 90 mp care se gaseste in spatele curtii, ea facand parte din intreg conceptul arhitectural.

Localizare


Warning: A non-numeric value encountered in /home4/r40667bigp/public_html/www.housemann.ro/wp-content/themes/real-spaces/single-property.php on line 284